Arşiv logosu
  • English
  • Türkçe
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • DSpace İçeriği
  • Analiz
  • English
  • Türkçe
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Ayhan, D. Kutuk" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Yükleniyor...
    Küçük Resim
    Öğe
    Investigation of the effect of different storage conditions on vitamin content of enriched pasta product
    (Wageningen Academic Publishers, 2019) Ayhan, D. Kutuk; Köksel, Hamit
    In this study, thiamine, riboflavin and niacin contents of enriched pasta product were analysed during eight months of storage at ambient conditions under daylight, ambient conditions in the dark, and in a refrigerator for investigating the effects of different storage conditions. Thiamine content did not change significantly at different storage periods and conditions. Riboflavin content halved starting from the first month and decreased gradually under daylight conditions. However, in the dark and refrigerated conditions riboflavin content did not change significantly during the storage. Niacin content did not change due to storage under different conditions but gradually decreased during storage. Cooking water analysis indicated that the highest vitamin loss to cooking water was observed in niacin, so that niacin was more easily leached out from the pasta product as compared to other vitamins. Validation studies confirmed that the equipment, method and system performance were suitable for the purposes of the study.

| İstinye Üniversitesi | Kütüphane | Açık Bilim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


İstinye Üniversitesi, İstanbul, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim