Medya ve Din, Sayı 3, Ocak 2021

Yazarlar

İstinye Üniversitesi Medya Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi

İçindekiler : 1. “Çatlağını Bulan Su” Bir Başkadır.. - Prof. Dr. Peyami Çelikcan; 2. Medya Ve Din: Yeni Bir Dünya Kurma Vizyonu - Doç. Dr. Aybike Serttaş & Doç. Dr. Hasan Gürkan; 3. Cumhuriyet Türkiyesi’nde Mevlevi Ayinlerinin Medyatikleşmesinin Kısa Tarihi - Araştırma Gör. Burcu Sağlam Sarıkaya; 4. 2010 Yılı Sonrası TRT Dizilerinde Din Adamının Temsli; İbnül Arabi, Tapduk Emre, Galip Efendi Ve Yu-suf Hemadani - Stüdyo Prodüksiyon Sorumlusu Enes Aluç; 5. Çağdaş Türk Filmlerinde Din Adamlarının Yeri - Stüdyo Sorumlusu Yaren Kalkan; 6. Hafız Selman Okumuş İle Din Ve Medya Üzerine Röportaj - Röportajı Gerçekleştirilen: Arş. Gör. Tugay Sarıkaya; 7. Kültürel Çalışmalardan Dini Medya Okuryazarlığına: Etken izleyicinin Kazanması Gereken Yetkinlikler - Arş. Gör. Tugay Sarıkaya; 8. Ortadoğu Kadını Temsili Üzerinden Medyada İslam Ve Fotoğraf Okumaları - Dilan Ulusoy; 9. Türkiye’de Sosyal Medya Vaizliği Ve Sanal Cemaatler - Medya Merkezi Öğrencisi Melissa Feza Katlar; 10. İnsan Psikolojisi, Din Ve Medya: Nilüfer Ercan İle Bir Söyleşi - Medya Merkezi Öğrencileri Gizem Çınar & Furkan Tunçel 11. Vizyondakiler.

Medya Çalışmaları, Medya ve Din, Bir Başkadır

MEDYALAB