Serttas, Aybike2021-07-272021-07-272021https://hdl.handle.net/20.500.12713/1941İçindekiler: 1.Yemek Gösterisinin İdeolojisi: Gastromedya ve Yemek Gazeteciliği, - 2.Yemek Kültürünün Değişimine Sosyolojik Bir Bakış - 3.Best In The World: Gourmand Ödüllü Türk Yazar Şef Aydan Üstkanat - 4. Hem Akademisyen Hem Milli Şef Hem De Tv Yıldızı : Dr. Esat. Özata - 5.Gastronomi Sanatı Ve Yemek Fotoğrafçılığı - 6.Fotojenik Yemeklerin Mimarı Yemek Fotoğrafçısı Ayça Yalçıner - 7.nci Bak İle Sinemasal Sofralar - 8.Sinemaya Yansıyan Leziz Filmler - 9.Çağın Gizli Pandemisi : Yeme Bozuklukları - 10.Günümüzde Beslenme Alışkınlılarının Değişimleri ve Farkındalıkları - 11.Gastronomide Sosyal Medya - 12.Londra’da Şeflik Kariyerine Devam Eden Mert Karuk İle Şeflik Mesleği Ve Medya Üzerine Röportajtrinfo:eu-repo/semantics/openAccessMedya ÇalışmalarıMedyaGastronomiMedya ve GastronomiHer Yönüyle Medya ve Gastronomi, Sayı 7, Mayıs 2021Bulletin7165