Ana içeriğe atlayın.
English
Türkçe
Giriş
E-posta adresi
Şifre
Giriş
Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın.
Şifrenizi mi unuttunuz?
Koleksiyonlar
DSpace İçeriği
İstatistikler
Analiz
English
Türkçe
Giriş
E-posta adresi
Şifre
Giriş
Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın.
Şifrenizi mi unuttunuz?
Ana Sayfa
Meslek Yüksekokulları
Meslek Yüksekokulu
Aşçılık Programı
Aşçılık Programı
Bu bölüm için kalıcı URI
https://hdl.handle.net/20.500.12713/103
Alt Bölümler ve Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Kurum Yazarına Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
WoS Q'ya Göre
Scopus Q'ya Göre
Bu Bölümün Koleksiyonları
Listeleniyor
1 - 5 / 5
Sayfa Başına Sonuç
1
5
10
20
40
60
80
100
Sıralama seçenekleri
Artan
Azalan
Aşçılık Programı Bildiri Koleksiyonu
0
Culinary Arts Program Proceedings Collection
Aşçılık Programı Diğer Yayınlar Koleksiyonu
0
Culinary Arts Program Other Publications Collection
Aşçılık Programı Kitap Bölümü Koleksiyonu
0
Culinary Arts Program Book Chapter Collection
Aşçılık Programı Kitap Koleksiyonu
0
Culinary Arts Program Book Collection
Aşçılık Programı Makale Koleksiyonu
6
Culinary Arts Program Article Collection
|
İstinye Üniversitesi
|
Kütüphane
|
Açık Bilim Politikası
|
Rehber
|
OAI-PMH
|
Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır
.
İstinye Üniversitesi, İstanbul, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin
DSpace 7.6.1, Powered by
İdeal DSpace